Hırsıza çağrı: Sadece hastane raporlarımı ver

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde park halindeki aracının camını kırarak navigasyon sistemi ve hastane raporlarını çalan hırsızlara seslenen araç sahibi, sadece hastane raporlarının geri verilmesini istedi.İzmit Dünya Bankası Kalıcı Konutları 22. Ada Güz Sokak

Hırsıza çağrı: Sadece hastane raporlarımı ver

Kocaeli'nin İzmit ilçesinde park halindeki aracının camını kırarak navigasyon sistemi ve hastane raporlarını çalan hırsızlara seslenen araç sahibi, sadece hastane raporlarının geri verilmesini istedi.

İzmit Dünya Bankası Kalıcı Konutları 22. Ada Güz Sokak üzerinde, Hamza Korkmaz'a ait 34 JU 3734 plakalı park halindeki aracın camını kıran hırsız ya da hırsızlar, araç içindeki navigasyon sistemi, elbiseler ve eşi Muaccal Korkmaz'a ait hastane raporlarını çalarak kayıplara karıştı. Aracının soyulduğunu fark eden Hamza Korkmaz, durumu hemen polis ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen polis ekipleri araçta incelemelerde bulunurken hırsız ya da hırsızların yakalanması için çalışma başlattı. Aracı soyulan Hamza Korkmaz ise, çalınan eşyaların önemli olmadığını söyledikten sonra hırsız ya da hırsızlara seslenerek eşinin çalınan hastane raporlarının kendileri için önemli olduğunu ve sadece onları geri vermelerini istedi.

Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler