Hırsız yumurta atıyor sonra...

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, son bir hafta içinde pencere ve balkonlarına yumurta atılan 10 evden hırsızlık yapıldı.Orhaniye Mahallesi'nde, kapısını zorlanarak girilen 10 evden, para, ziynet eşyası ve çok sayıda elektronik eşya çalındı. Hırsızlık yapıla

Hırsız yumurta atıyor sonra...

Muğla'nın Marmaris İlçesi'nde, son bir hafta içinde pencere ve balkonlarına yumurta atılan 10 evden hırsızlık yapıldı.

Orhaniye Mahallesi'nde, kapısını zorlanarak girilen 10 evden, para, ziynet eşyası ve çok sayıda elektronik eşya çalındı. Hırsızlık yapılan evlerdeki ortak özelliğin ise pencere veya bakon camlarına yumurta atılması olduğu polisin dikkatini çekti.

Hırsızların önce evlerin balkon ve pencerelerine yumurta attıkları, ertesi gün lekenin temizlenmediğini görünce girip, değerli ne varsa çadıkları belirlendi.

Polis, yumurtalı hırsızların yakalanması için bölgede çalışma başlattı. Hırsızların bu yöntemi polisleri bile şaşırttı. Mağdurlardan Binnur Demirkan, mahallerinde güvenlik önlemlerinin artırılmasını isteyerek, "Akyaka Beldesi'ne gitmiştik döndüğümüzde evimizi hırsız girmişti. şoke olduk.

Balkonda ve camlarda yumurtda lekeleri vardı. Ne olduğunu önce anlayamamıştık. Ancak, bunun hırsızlıkla alakalı olcağını hiç düşünmemiştik" dedi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem