'Hiçbir şeyi gizlemiyoruz'

 Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyona katıldı.Özel, burada Uludere Soruşturmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Özel soruşturmalarda gizlilik kararına kimsenin riayet e

'Hiçbir şeyi gizlemiyoruz'

 

Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel, TBMM'de 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla verilen resepsiyona katıldı.

Özel, burada Uludere Soruşturmasıyla ilgili açıklamada bulundu. Özel soruşturmalarda gizlilik kararına kimsenin riayet etmediğini söyleyen Özel, ''Uludere'de yaşanan olayla ilgili olarak hiçbir şeyi gizlemiyoruz, elimizdeki her şeyi savcılara veriyoruz.'' dedi.

Özel, terörle mücadelede sadece profesyonel askerliğinin yeterli olmayacağını belirterek, ''Karma olması lazım, hem zorunlu askerlik hem profesyonel askerlik. Bunun bir de maliyeti var. Maliye Bakanı'na bir sorun bakalım'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem