Hesabın yarısını ödemek için...

Kudüs'ün yaklaşık 10 kilometre dışında bir restauranta sahip olan Jawdat Ibrahim özellikle gelişen teknoloji ve ucuzlayan fiyatlarla neredeyse bir uzvumuz haline gelen telefonları en azından yemek yerken bıraktırmanın bir yolunu buldu. AP'nin haberine gör

Hesabın yarısını ödemek için...

Kudüs'ün yaklaşık 10 kilometre dışında bir restauranta sahip olan Jawdat Ibrahim özellikle gelişen teknoloji ve ucuzlayan fiyatlarla neredeyse bir uzvumuz haline gelen telefonları en azından yemek yerken bıraktırmanın bir yolunu buldu. AP'nin haberine göre, hem Araplar  hem de Yahudiler tarafından tercih edilen bir mekana sahip olan Jawdat Ibrahim telefonlarını kapatan veya uçak moduna alan müşterilerine indirim yapıyor.

Jawdat Ibrahim, uygulamanın küçük bir şey olduğunu fakat en azından restaurant kültürüne katkı sağlayacak bir adım olduğu söyledi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem