Her ilçeye 'PTTmatik' geliyor

Her ilçeye bu cihazı yerleştirmeyi hedefleyen PTT, 2011'in ilk aylarında bin 200 PTTmatik alacak.Her ilçeye bu cihazı yerleştirmeyi hedefleyen PTT, 2011'in ilk aylarında bin 200 PTTmatik alacak.Gişelerden yapılan hemen her işlemin 7/24 yapılmasına imkan s

Her ilçeye 'PTTmatik' geliyor

Her ilçeye bu cihazı yerleştirmeyi hedefleyen PTT, 2011'in ilk aylarında bin 200 PTTmatik alacak.Her ilçeye bu cihazı yerleştirmeyi hedefleyen PTT, 2011'in ilk aylarında bin 200 PTTmatik alacak.

Gişelerden yapılan hemen her işlemin 7/24 yapılmasına imkan sağlayan PTTmatik cihazlarına yenileri ekleniyor. Geçen yıl ülke genelinde 203 PTTmatik'i hizmete sunan PTT, müşterilerin ilgi göstermesi üzerine çıtayı yükseltti.

PTT, ATM ağını genişletmeyi ve gerekli yazılımı sağlamayı kapsayan ürün ve hizmetler için dünyanın önde gelen şirketlerinden Diebold'la anlaştı. İlk etapta 850 cihaz üzerinde anlaşma yapılırken, bu rakamı 2011 yılının ilk aylarından bin 200'e çıkarılması hedefleniyor. PTT Genel Müdürü Osman Tural, Diebold yetkilileriyle Sirkeci PTT Müzesi'nde ortak basın toplantısı düzenledi.

 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler