"Her 100 kişiden birini dinlediler"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye’de 50 milyon nüfusumuzun yüzde 1’ini dinlediler. Her 100 kişiden birini dinlediler. Belki ileride lazım olur diye dinlediler. Biz buna karşı kayıtsız kalabilir miyiz" dedi.TBMM Başkan Vekili Sadık Ya

"Her 100 kişiden birini dinlediler"

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, "Türkiye’de 50 milyon nüfusumuzun yüzde 1’ini dinlediler. Her 100 kişiden birini dinlediler. Belki ileride lazım olur diye dinlediler. Biz buna karşı kayıtsız kalabilir miyiz" dedi.

TBMM Başkan Vekili Sadık Yakut, AK Parti Kayseri Milletvekili Yaşar Karayel, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve AK Parti Kayseri İl Başkanı Ömer Dengiz ile birlikte Özvatan ilçesinde düzenlenen mitingde halka seslenen Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, “Türkiye önemli bir süreçten geçiyor. Türkiye zenginleştikçe, büyüdükçe, her kaynağımızı inşallah dağıtacağız. Türkiye AK Parti geldikten sonra 3 katına çıktı” dedi. “Türkiye’de vatandaşımızın bize tavsiyesi, dik durmamız ama diklenmeden dik durmamızdır" diyen Yıldız, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Çünkü Türkiye’de sizlerin oyu ile geldiğimiz Meclis’i baypas etme çalışmaları vardır. Türkiye ne zaman uçuşa kalksa kaldırdığımız uçağı düşürmek için çalışmalar yapılıyor. 2000’li yıllarda darbe başka bir elbise ile karşımıza geliyor. Artık milletimizin iradesini başka bir yere devretmek yok. Biz bunun karşısında dik duracağız. Bizimle birlikte üzüm yemek isteyen varsa gelsin beraber üzüm yiyelim ama eğer bağcıyı dövmek isteyen varsa bundan önceki dönemlerdeki gibi biz buna müsaade etmeyeceğiz çünkü siz bize görev verdiniz. Bunu sandıkta alırsınız. Kimse kimsenin kara kaşına kara gözüne oy vermez. Türkiye’de büyük bir oyun oynanıyor. Türkiye’de AK Parti’ye ömür biçilmeye çalışıldı. 15 gün ömür biçtiler. ’1 Ocak 2011’de Başbakan bu ülkede yok’ dediler. Biz diklenmeden dik durduk, ‘Hodri meydan’ dedik. Başbakanımıza ve ekibine güvenin. ‘Sizin mideniz ağrıyor, galiba ülser var’ diyorlar. Biz de bir baktıralım dedik. ‘Sizin bir acınız var’ dediler. ‘Size dar ağacı kurduk, acınız dinecek’ diyorlar. Biz böyle bir teklifi kabul edemeyiz. Ortalık toz duman, kuru-yaş beraber yanıyor. 30 Mart’ta herkes ektiğini biçecek. Türkiye’de 50 milyon nüfusumuzun yüzde 1’ini dinlediler. Her 100 kişiden birini dinlediler. Belki ileride lazım olur diye dinlediler. Biz buna karşı kayıtsız kalabilir miyiz? Bize bir problemden bahsediyorlar. Biz o problem neyse onun üzerine gideriz. 12 yıldan beri gittiğimiz gibi şimdi de gideriz. Biz milletin ta kendisiyiz ama siz kalkıp da, ’Bu iktidar yok olacak’ derseniz buna müsaade etmeyiz.”

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem