Hem seçimi hem saçlarını kaybetti

MHP Düzce Merkez İlçe Delegesi Talat Yılmaz, AK Parti Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Badur ile 1 Kasım genel seçimleri için saç kesmecesine iddiaya girdi. Girdiği iddiayı kaybeden Yılmaz'ın saçlarını, AK Partili Badur kesti.AK Partili Belediye Meclis

Hem seçimi hem saçlarını kaybetti

MHP Düzce Merkez İlçe Delegesi Talat Yılmaz, AK Parti Düzce Belediyesi Meclis Üyesi Kadir Badur ile 1 Kasım genel seçimleri için saç kesmecesine iddiaya girdi. Girdiği iddiayı kaybeden Yılmaz'ın saçlarını, AK Partili Badur kesti.

AK Partili Belediye Meclis Üyesi Kadir Badur ile MHP Merkez İlçe Delegesi Talat Yılmaz 1 Kasım seçimleri öncesince Düzce sonuçları ile ilgili iddiaya girdi. AK Partili Belediye Meclis Üyesi Badur, AK Parti'nin Düzce'de 3-0 yapacağını, MHP'li Merkez İlçe Delegesi Talat Yılmaz ise Düzce'de 2-1 olacağını ve MHP'nin bir milletvekili çıkaracağını iddia etti. İddiada ise ortaya saç kestirme konuldu. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti Düzce'de 3-0 yapınca Talat Yılmaz da iddiayı kaybetmiş oldu. Bugün bir araya gelen Badur ve Yılmaz iddiayı gerçekleştirdiler. Badur eline aldığı tıraş makinası ile aynı zamanda kendisi de erkek kuaförü olan Yılmaz'ın omuzlarına kadar uzattığı saçlarını kesti.

İddiayı kaybeden Talat Yılmaz, "Söz verdiğimiz gibi 1 Kasım seçimlerinde MHP vekil çıkaramadığı için saçlarımızı kestiriyoruz. AK Partiyi tebrik ediyoruz. Vekillerimizi tebrik ediyoruz. Sözümüzü tutacağız. Bizde Kadir arkadaşımıza saçımızı kazıtacağız dedik kazıttırıyoruz" dedi.

Yılmaz'ın 1 yıl boyunca uzattığı saçları 10 dakikada kesildi.

Hem seçimi hem saçlarını kaybetti

Hem seçimi hem saçlarını kaybetti

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler