Hem görecek hem vuracak

 Bu sayede ANKA, başarıyla yaptığı gözetlemenin yanında saldırı amaçlı da kullanılabilecek. "Mini Akıllı Mühimmat" küçük boyutlarına rağmen kullanılan yüksek tahrip gücüne sahip savaş başlığı ile kendisine göre daha büyük bombaların gücüne ulaşabiliyor. B

Hem görecek hem vuracak

 

Bu sayede ANKA, başarıyla yaptığı gözetlemenin yanında saldırı amaçlı da kullanılabilecek. "Mini Akıllı Mühimmat" küçük boyutlarına rağmen kullanılan yüksek tahrip gücüne sahip savaş başlığı ile kendisine göre daha büyük bombaların gücüne ulaşabiliyor.
 
Bomba, 25 kilogramdan düşük ağırlığı ve 1 metreden kısa boyuyla özellikle hafif uçaklar ile insansız hava araçlarından atılabilmesi için geliştirildi.
 
Lazer tarayıcı başlığı ile yüksek vuruş hassasiyetine sahip olan bomba, hareketli hedeflere karşı da kullanılabiliyor.
 
Yapılan testlerde bombanın kara araçları, radar antenleri ve 50 metre çapında bir alana dağılmış düşman personeli (maket) üzerinde etkili olduğu görüldü.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem