Hem camiiyi kundakladılar hem de yardım paralarını çaldılar

Eskişehir'de, bir ilçe müftülüğünün mescidinin ve 2 caminin kundaklanması olaylarıyla alakalı oldukları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ibadethaneleri kundaklamanın yanı sıra sıra yardım paralarını da çaldığı ortaya çıktı.Edinilen bilgiye g

Hem camiiyi kundakladılar hem de yardım paralarını çaldılar

Eskişehir'de, bir ilçe müftülüğünün mescidinin ve 2 caminin kundaklanması olaylarıyla alakalı oldukları iddia edilen 2 şüpheli yakalandı. Şüphelilerin ibadethaneleri kundaklamanın yanı sıra sıra yardım paralarını da çaldığı ortaya çıktı.

Edinilen bilgiye göre, polis ekipleri, 9 Ekim 2015 günü saat 17.45 sıralarında Uluönder Mahallesi Aktüre Sokak'ta bulunan Tepebaşı İlçe Müftülük binası içerisinde bulunan mescidin, 10 Ekim 2015 günü saat 07.40 sıralarında Uluönder Mahallesi Baksan Sanayi Sitesi içerisinde bulunan Baksan Camii'nin ayakkabılık kısmının ve yine aynı gün saat 08.40 sıralarında Ertuğrulgazi Mahallesi Selcan Sokak'ta bulunan Hacı Mehmet Özel Camii içerisi kitaplık bölümünün kundaklanması olaylarıyla ilgili çalışma başlattı. Yapılan kapsamlı çalışmalar neticesinde, olayı gerçekleştiren şahısların Osman D. (23) ve Soner Ö. (23) isimli şahıslar olduğu tespit edildi.

Şüphelilerden Osman D., 10 Ekim 2015 günü saat 20.10 sıralarında Şirintepe Mahallesi'nde, şüpheli Soner Ö. ise aynı gün saat 21.50 sıralarında aynı mahallede Cinayet-Gasp Büro Amirliği ekiplerince yakalandı.

"NEDEN YAPTIK BİLMİYORUZ"

Tepebaşı Müftülüğü mescidindeki yardım paralarından para aldıktan sonra olayı gerçekleştirdikleri belirlenen şüphelilerin, ifadelerinde olayı neden gerçekleştirdiklerini bilmediklerini beyan ettikleri öğrenildi.

Şüpheliler, emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Hem camiiyi kundakladılar hem de yardım paralarını çaldılar

Hem camiiyi kundakladılar hem de yardım paralarını çaldılar

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler