Helikopter kazasına 1 tutuklama!

BBP eski genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile İstanbul’da gözaltına alınan ve Malatya’da hakim karşısına çıkarılan teknisyen Kenan Köksal tutuklandı.Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütüle

Helikopter kazasına 1 tutuklama!

BBP eski genel başkanı merhum Muhsin Yazıcıoğlu ile 5 kişinin hayatını kaybettiği kaza ile İstanbul’da gözaltına alınan ve Malatya’da hakim karşısına çıkarılan teknisyen Kenan Köksal tutuklandı.

Malatya Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da gözaltına alınan teknisyen emekli astsubay Kenan Köksal sabah saatlerinde götürüldüğü Malatya Adliyesi’nde özel yetkili savcılıkta ifadesi alındı. Sorgusunun ardından özel yetkili Malatya 3'ncü Ağır Ceza Mahkemesi'ne sevk edilen Kenan Köksal, tutuklanarak Malatya E Tipi Ceza Evine gönderildi.

Muhsin Yazıcıoğlu soruşturması kapsamında daha önce yapılan operasyonlarda 7 kişi tutuklanmıştı. Emekli astsubay olan teknisyen Kenan Köksal'ın cezaevine gönderilmesiyle tutuklu sayısı 8'e yükseldi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler