Helikopter kazası ile ilgili açıklama yapıldı

Açıklamada, "Geçici bir üs bölgesindeki askerî personeli değiştiren Jandarma Genel Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterimiz;, üs bölgesinden değiştirilen personeli alıp kalktıktan kısa bir süre sonra elektrik tellerine takılarak kaza-kırıma

Helikopter kazası ile ilgili açıklama yapıldı

Açıklamada, "Geçici bir üs bölgesindeki askerî personeli değiştiren Jandarma Genel Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterimiz;, üs bölgesinden değiştirilen personeli alıp kalktıktan kısa bir süre sonra elektrik tellerine takılarak kaza-kırıma uğramıştır. Müessif helikopter kazasında bir personelimiz şehit olmuş, yedi personelimiz yaralanmıştır" denildi.

Genelkurmay Başkanlığı'nda yapılan yazılı açıklama şöyle:

"Bugün saat 11.45 sıralarında DİYARBAKIR ili LİCE ilçesi sınırları içinde bulunan geçici bir üs bölgesindeki askerî personeli değiştiren Jandarma Genel Komutanlığına ait bir S-70 Sikorsky tipi helikopterimiz;, üs bölgesinden değiştirilen personeli alıp kalktıktan kısa bir süre sonra elektrik tellerine takılarak kaza-kırıma uğramıştır.

Müessif helikopter kazasında bir personelimiz şehit olmuş, yedi personelimiz yaralanmıştır. Şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı ve sabırlar, yaralılarımıza ise acil şifalar dileriz."

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler