Helal olsun sana İlker Başbuğ paşa!

Haber61.Net - Spor Servisi - Türkiye'nin yakında tanıdığı şikeleri ile meşhur F. Bahçe camiası yarın Anıt Kabir'e yürüyüş düzenleyecek. Adını "Adalet İçin Fener Yak" koydukları bu yürüye şike camiasının önde gelen ismi Aziz Yıldırım'ın başı çektiği öğreni

Helal olsun sana İlker Başbuğ paşa!

Haber61.Net - Spor Servisi - Türkiye'nin yakında tanıdığı şikeleri ile meşhur F. Bahçe camiası yarın Anıt Kabir'e yürüyüş düzenleyecek. Adını "Adalet İçin Fener Yak" koydukları bu yürüye şike camiasının önde gelen ismi Aziz Yıldırım'ın başı çektiği öğrenildi.

Sanat'tan Spor'a ve çok sayıda siyasetçiye davetiye gönderen Yıldırım, bir süre önce Ergenkon'dan tahliye edilen 26'ncı Genel Kurmay Başkanı İlker Başbuğ'dan olumsuz yanıt geldi. Şike Camiasının bu çağrısına Başbuğ katılmayacağını belirtmesi Trabzonspor taraftarında " Sap ile samanı karıştırmamak gerekli." sözünü de akıllara getirdi.  

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem