Hekimoğlu'ndan Mühendis adaylarına konferans

Hekimoğlu Döküm İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, KTÜ Trabzon Meslek Yüksek Okulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü'nde düzenlenen konferansa katıldı.    Hekimoğlu Döküm Şirketler Grubu'nun kurumsal işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler veren Celil

Hekimoğlu'ndan Mühendis adaylarına konferans
Hekimoğlu Döküm İcra Kurulu Başkanı Celil Hekimoğlu, KTÜ Trabzon Meslek Yüksek Okulu Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü'nde düzenlenen konferansa katıldı. 
 
Hekimoğlu Döküm Şirketler Grubu'nun kurumsal işleyişi hakkında öğrencilere bilgiler veren Celil Hekimoğlu, sektörde yaşanan zorlukları ve iş dünyasında bulundukları konumu aktardı. Dünya devleri Scania, Volvo, Mercedes ve CAT firmalarına yedek parça ihracatı yaptıklarını belirten Hekimoğlu, "Türkiye’de ihracat yapan firmalar arasında ilk 500 içinde yer almanın gururunu yaşıyoruz. Şirket bünyesinde 100'ü mühendis olmak üzere 500 kişi istihdam ediyoruz. Şirketimizin 3 ana esas temeli var. Bunlar dürüstlük, süreklilik ve kurumsallık. Bu 3 ana esas, olmazsa olmazlarımız arasında yer alıyor" dedi.
 
20151015aw550162_01.jpg
 
 
Makine ve Metal Teknolojileri Bölümü öğrencilerine iş yaşamına yönelik önerilerde de bulunan Celil Hekimoğlu "Günümüz iş hayatında ekmek aslanın midesinde. Yarının çalışanları olacaksınız. Mutlaka lisan öğrenin. Stajlarınızı tam yapın. Bunlar sizin için çok önemli argümanlar olacaktır" ifadelerini kullandı.
 
Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Hekimoğlu, başarılı öğrencilere şirket bünyesinde staj yapabileceklerinin de sözünü verdi. Celil Hekimoğlu ayrıca, Makine Mühendisliği Bölümü öğrencilerini Hekimoğlu Şirketler Grubu'na inceleme gezisi için davet etti. Okul Müdür Yardımcısı Öğretim Görevlisi Ufuk Doğru, verdiği bilgiler ve sunduğu imkanlar nedeniyle Hekimoğlu'na teşekkür etti.
 
20151015aw550162_02.jpg

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem