Hekimoğlu ve Usta nerede koptu?

Haber61/Spor Servisi -  Levent Ustabaşı - Trabzonspor kongresine doğru en fazla konuşulan konulardan bir tanesi de Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta’nın nasıl ayrım noktasına geldiği..   Hatırlarsanız bu ikili İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kazandığı son kongre

Hekimoğlu ve Usta  nerede koptu?
Haber61/Spor Servisi -  Levent Ustabaşı - Trabzonspor kongresine doğru en fazla konuşulan konulardan bir tanesi de Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta’nın nasıl ayrım noktasına geldiği..
 
Hatırlarsanız bu ikili İbrahim Hacıosmanoğlu’nun kazandığı son kongrede birlikte hareket ediyordu ve Muharrem Usta Başkan adayı Celil Hekimoğlu da asbaşkan adayıydı.
 
İbrahim Hacıosmanoğlu Trabzonspor Kulübü’nün 15. başkanı olduğu kongrede 1571 oy almıştı en yakın rakibi Muharrem Usta ise 1496 oyda kaldı. Ardından Celil Hekimoğlu ile Muharrem Usta yine birlikte hareket etmeye devam etti. Usta basketbolun sponsoru oldu ve karşılığında yönetim ve başkanını da kendisinin belirlemesini talep etti. Bunun üzerine Celil Hekimoğlu’ndan da isimler aldı ve yönetime Hekimoğlu’nun önerdiği isimleri de yerleştirdi.
 
Ardından Basketbol Kulübü’nde yaşanan sorunlar ikilinin arasını bozmaya başladı ve beklenen oldu. Hekimoğlu’nun önerdiği isimler kulüpten istifa etti ve Muharrem Usta’yı hedef alarak… Hekimoğlu ve Usta kulislerde kaybetme nedeni olarak birbirlerini işaret ettikleri de dillendirildi.  İşte bu süreç sonrası Aralık ayı kongresinde birleşmeleri umut edilen Usta ve Hekimoğlu rakip oldular. Camiadan beklenen birleşme umutları her ikisinin de ortaya koyduğu taleplerle ortadan kalktı. 
 
Şimdi ne olacak?
 
Kimilerine göre Hekimoğlu ve Usta oyları böldüğü ve Hacıosmanoğlu’nun kazanmasına yol açacağı görüşünde fakat kimilerine göre de Hacıosmanoğlu baştan kaybetti, hataları onu sandığa gömecek ve Usta yada Hekimoğlu’ndan biri başkanlık koltuğuna oturacak görüşünde birleşiyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem