Hayvan otlatırken üstüne yıldırım düştü

 Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesine bağlı Beyyayla köyünde üzerine yıldırım düşen çoban ağır yaralanırken, 29 küçükbaş hayvan ve bir çoban köpeği telef oldu. Edinilen bilgiye göre, Beyyayla köyü Sarıkaya Yaylası’nda küçükbaş hayvanlarını otlatan H.K., yağmu

Hayvan otlatırken üstüne yıldırım düştü

 

Eskişehir'in Sarıcakaya ilçesine bağlı Beyyayla köyünde üzerine yıldırım düşen çoban ağır yaralanırken, 29 küçükbaş hayvan ve bir çoban köpeği telef oldu.
 
Edinilen bilgiye göre, Beyyayla köyü Sarıkaya Yaylası’nda küçükbaş hayvanlarını otlatan H.K., yağmur nedeniyle bir ağacın altına sığındı. Ağacın altında yağmurun dinmesini beklediği esnada üzerine yıldırım düşen H.K. ağır yaralandı. Aynı bölgede bulunan 29 koyunun ve bir çoban köpeğinin ise düşen yıldırımın etkisiyle telef olduğu belirtildi.
 
Yıldırımın düşmesiyle ağır yaralanan H.K.’nin kaldırıldığı Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Hastanesi’nde tedavi altına alındığı öğrenilirken, yaralının hayati tehlikesinin sürdüğü bildirildi.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler