Hayallerini şofben yaktı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde evlilik hazırlığı yapan 21 yaşındaki Fatmanur Bulan, duş almak için girdiği banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.Edinilen bilgiye göre Biga'da iş adamı A.B'nin oğlu H.B. ile nişanlı olan ve kısa bir sü

Hayallerini şofben yaktı!

Çanakkale'nin Biga ilçesinde evlilik hazırlığı yapan 21 yaşındaki Fatmanur Bulan, duş almak için girdiği banyoda şofbenden sızan gazdan zehirlenerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre Biga'da iş adamı A.B'nin oğlu H.B. ile nişanlı olan ve kısa bir süre sonra da evlilik hazırlığı yapan 21 yaşındaki Fatmanur Bulan, evinde duş almak için banyoya girdi.

Uzun süre banyodan çıkmaması üzerine şüphelenen ailesi kapıyı açtıklarında kızlarını baygın halde gördü. Kısa sürede Özel Biga Can Hastanesi'ne kaldırılan Fatmanur Bulan, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Olayla ilgili tahkikat sürdürülüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler