Havalar soğudu! Trabzon'da bugün hava...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Sinop, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ ile Kocaeli'nin kuzey çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Orta v

Havalar soğudu! Trabzon'da bugün hava...

Yapılan son değerlendirmelere göre; Orta Karadeniz kıyıları, Doğu Karadeniz ile Sinop, Erzurum, Kars, Ardahan, Iğdır, İstanbul, Kırklareli, Tekirdağ ile Kocaeli'nin kuzey çevrelerinin yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; genellikle yağmur, Orta ve Doğu Karadeniz'in yüksek kesimleri, Gümüşhane, Artvin, Iğdır ve Ardahan çevrelerinde karla karışık yağmur ve kar şeklinde olması bekleniyor. Bu sabah ve gece saatlerinde Trakya ile iç ve doğu bölgelerde buzlanma ve don olayı ile doğu kesimlerde yer yer pus ve sis hadisesinin görüleceği tahmin ediliyor.

Meteoroloji İşleri Genel Müdürlüğünden alınan tahminlere göre, hava sıcaklığı kuzeydoğu kesimlerde 2 ila 4 derece azalacak, batı bölgelerde 1 ila 3 derece artacak. Rüzgarın genellikle kuzey yönlerden hafif, ara sıra orta kuvvette, Marmara, Kuzey Ege kıyıları ile Batı Karadeniz kıyılarında kuvvetli (30-60 km/s), Çanakkale çevrelerinde yer yer kısa süreli fırtına (50-70 km/s) şeklinde esmesi bekleniyor. Bazı illerimizde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı bulutlu (Bu sabah ve gece saatlerinde yer yer buzlanma ve don olayı bekleniyor) 8

İstanbul: Parçalı bulutlu, hafif olmak üzere aralıklı yağmurlu 8

İzmir: Az bulutlu ve açık 14

Adana: Az bulutlu ve açık, sabah saatlerinde hafif puslu 19

Antalya: Az bulutlu ve açık 19

Samsun: Çok bulutlu ve aralıklı yağmurlu 7

Trabzon: Çok bulutlu ve yağmurlu, yüksekleri karla karışık yağmurlu 7

Erzurum: Parçalı ve çok bulutlu, sabah saatlerinde kar yağışlı (İl genelinde buzlanma ve don olayı bekleniyor) -4

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 11

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler