Havada bomba paniği!

Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Dr. Ali Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AnadoluJet'in Ercan-Ankara seferini yapan uçak Esenboğa Havaalanı'na inişe geçtiği sırada, bir yolcunun kendini uçağın tuvaletine kilitlediğini söyledi.  Görevlilerin, bu kiş

Havada bomba paniği!
Türk Hava Yolları Basın Müşaviri Dr. Ali Genç, AA muhabirine yaptığı açıklamada, AnadoluJet'in Ercan-Ankara seferini yapan uçak Esenboğa Havaalanı'na inişe geçtiği sırada, bir yolcunun kendini uçağın tuvaletine kilitlediğini söyledi.
 
 
Görevlilerin, bu kişiyi tuvaletten çıkması için ikna etmeye çalıştığını ancak yolcunun çıkmadığını ifade eden Genç, uçak sorunsuz şekilde indikten sonra yolcuların tahliye edildiğini bildirdi.
 
Genç, "Yolcular uçaktan indikten sonra personel, bu kişinin tuvaletten çıkması için ısrar etti ama başarılı olamadı. Personelin daha da ısrar etmesi üzerine yolcu, 'Üzerimde bomba var' diye iddiada bulundu. Uçağa gelen polisler, bu kişiyi tuvaletten çıkararak, gözaltına aldı" diye konuştu.
 
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler