Hatay’dan Türkmenlere yardım

Hatay'da düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan yardım, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.Battaniye, giysi ve temel ihtiyaç malzemeleri taşıyan kamyonlar Suriye Türkmenleri Derneği Yardım Dağıtım Sorumlusu Muhammed Kömürcü'ye teslim edild

Hatay’dan Türkmenlere yardım

Hatay'da düzenlenen kampanya çerçevesinde toplanan yardım, Suriye'deki Bayırbucak Türkmenlerine gönderildi.

Battaniye, giysi ve temel ihtiyaç malzemeleri taşıyan kamyonlar Suriye Türkmenleri Derneği Yardım Dağıtım Sorumlusu Muhammed Kömürcü'ye teslim edildi.

Kömürcü, yaptığı açıklamada, Türkiye genelinde başlatılan yardım kampanyası kapsamında birçok malzeme geldiğini belirterek, "Allah'a şükür hem Türk devleti hem de Türk halkı bize yardımlarını esirgemiyor. Herkes bizlerin ne acılar çektiğimizi biliyor ve görüyor. Yardımlar çok şükür geldi. Çadırlar, battaniyeler geliyor. AFAD yanımızda bize destek verdi. Bazı dernekler ve hayır sahipleri herkes bize evindeki battaniyeyi verdi hepsinden Allah razı olsun. Bize ulaşan 6 TIR yardımı bugün Türkmen kardeşlerimize teslim edeceğiz. İhtiyacımız olan bu yardımların devamını bekliyoruz" diye konuştu.

Hataylılar tarafından toplanan yardımları götüren kamyonlar Bayırbucak Türkmenlerine ulaştırılmak üzere Yayladağı ilçesinin Güveççi mahallesinden Suriye'ye gitti.

Hatay’dan Türkmenlere yardım

Hatay’dan Türkmenlere yardım

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem