Hatay'dan acı haber geldi

Hatay'ın Antakya ilçesinde dün gece ODTÜ protestolarına destek vermek ve 'Gezi Parkı' eylemlerinde vurularak hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in faillerinin bulunması için düzenlenen gösteriye polis müdahale etti.BAŞINA KAPSÜL İSABET ETTİEyleme katılan A

Hatay'dan acı haber geldi

Hatay'ın Antakya ilçesinde dün gece ODTÜ protestolarına destek vermek ve 'Gezi Parkı' eylemlerinde vurularak hayatını kaybeden Abdullah Cömert'in faillerinin bulunması için düzenlenen gösteriye polis müdahale etti.

BAŞINA KAPSÜL İSABET ETTİ

Eyleme katılan Ahmet Atakan'ın (22) iddiaya göre başına gaz kapsülü isabet etti. Ambulansla Antakya Devlet Hastanesi'ne kaldırılan Atakan'ın yakınları ilk olarak gencin hayatını kaybettiği haberiyle yıkıldı.

DURAN KALBİ ÇALIŞTIRILDI, AMA...

Ancak bir süre sonra yapılan müdahale sonucu duran kalbi tekrar çalıştırılan Atakan'ın yoğun bakıma alındığı bilgisiyle sevinç yaşandı. Kısa süre sonra Atakan hayatını kaybettiği haberi yine herkesi üzdü.

"DÜŞTÜ" İDDİASI

CHP Hatay Milletvekili Mevlüt Dudu, gencin, yakın mesafeden gaz kapsülüyle vurularak hayatını kaybettiğini belirtirken, polis, bir binanın çatısından Atakan'ın güneş enerjisi panelini atmak isterken düştüğü iddiasında bulundu.

HASTANEDE GERGİN ANLAR

Atakan'ın yakınları acı haberi alınca hastane önünde önlem alan polise saldırdı. Gruba bu kez de hastanenin önünde biber gazı ile müdahale edildi.

CHP'Lİ VEKİL AKGÖL: BAŞIMIZ SAĞOLSUN

Hastaneye gelen Cumhuriyet Halk Partisi Hatay Milletvekili Hasan Akgöl, Atakan Ailesine başsağlığı dileklerini iletti. Ahmet Atakan'ın ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem