Hatay'da kaza 4 ölü 17 yaralı!

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Ardıçlı Beldesi'nde meydana geldi. Kilis'teki bir nişan törenine katıldıktan sonra Hatay'ın Altınözü İlçesi'ne dönen Enis Özdil yönetimindeki 31 M 5215 plakalı yolcu minibüsü, sol arka lastiğinin yerinden çı

Hatay'da kaza 4 ölü 17 yaralı!

Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında ilçeye bağlı Ardıçlı Beldesi'nde meydana geldi. Kilis'teki bir nişan törenine katıldıktan sonra Hatay'ın Altınözü İlçesi'ne dönen Enis Özdil yönetimindeki 31 M 5215 plakalı yolcu minibüsü, sol arka lastiğinin yerinden çıkması sonucu kontrolden çıkarak şarampole yuvarlandı. Kazanın bildirilmesi üzerine çok sayıda ambulans ve kurtarma ekibi sevk edildi. Kazada henüz kimlikleri saptanamayan 4 Suriyeli ölürken, 17 kişi de yaralandı. Yaralılar ambulanslarla götürüldükleri Hassa, Antakya, İskenderun ve Kırıkhan'daki hastanelerde tedaviye alındı. Suriyelilerin de Hassalı aile ile akraba olduğu ve nişan törenine gittiği ifade edildi. Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler