Hastanede buhar kazanı patladı

İstanbul Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde buhar kazanının patlaması sonucu 1 kişi yaralandı.

Hastanede buhar kazanı patladı

İstanbul Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'nde buhar kazanının patlaması sonucu 1 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle yemekhane ve çevredeki araçlarda hasar oluştu
Yakacık Doğumevi ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’nde buhar kazanının patlaması sonucu 1 kişi yaralandı. Patlama nedeniyle yemekhane ve çevredeki araçlarda hasar oluştu.

Saat 09.00 sıralarındaki patlama, hastanenin zemin katında meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle kaldırım taşlarının yerinden söküldüğü görülürken, park halindeki iki araçta hasar oluştu. Yemekhane bölümünün bulunduğu katın camları da kırıldı, hastanede kısa süreli panik yaşandı.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri içeri girerek inceleme ve soğutma çalışması yaptı. Kucağında çocuklarıyla hastane bahçesinde bekleyen bazı kadınlar, büyük bir gürültü duyduklarını söyledi. Patlamada yaralanan güvenlik görevlisinin durumunun iyi olduğu öğrenildi. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler