Hastane bahçesinde şok!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde yapılan kanalizasyon çalışmasında kafa tasları ve insana ait olduğu belirlenen kemikler çıktı. Kazı yapılan alan güvenlik çemberine alınıp, çalışmalar durdurulodu. Olay Yeri İnceleme ekipleri çalı

Hastane bahçesinde şok!

Ankara Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin bahçesinde yapılan kanalizasyon çalışmasında kafa tasları ve insana ait olduğu belirlenen kemikler çıktı.

 Kazı yapılan alan güvenlik çemberine alınıp, çalışmalar durdurulodu. Olay Yeri İnceleme ekipleri çalışma başlattı. Kafa tasları ve kemikler ise incelenmek üzere Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi Acil Servis girişinde bulunan kanalizasyon tıkanınca hastane yönetimi ekip çağırdı. Kanalizasyonun açılması için kepçe ile acil servis girişi kazılınca ortaya kafa tasları ve kemikler çıktı.

Kepçenin yaklaşık 2 metre kazdığı alanda kafa tasları ve kemikler çıkması üzerine çalışma durduruldu. Olayın emniyette bildirilmesi üzerine, alan güvenlik şeridine alındı. Bu arada ortaya çıkan kafa tasları ve kemikler ise poşetlere konularak içeriye alındı.

İNCELEME BAŞLATILDI

Ankara Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Olay Yeri İnceleme ekipleri, kemik ve kafataslarının çıktığı alana gelerek çalışma başlattı.

 Açılan çukurda inceleme yapan ekipler, başka kafa tasları veya kemik bulunup bulunmadığıyla ilgili de incelemelerini sürdürüyor. Bu arada çıkan kafa tasları ve kemiklerinde incelenmek üzüre Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem