Hasta taşıyan helikopter düştü: 7 ölü

Kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Rus üretimi askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle Belgrad yakınlarındaki bir ovaya düştü. Kazada aralarında hasta bebek, pilot Ömer Mehiç, 3 mürettebat ile doktor ve hemşirenin bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.Sırbist

Hasta taşıyan helikopter düştü: 7 ölü

Kazada 7 kişi hayatını kaybetti. Rus üretimi askeri helikopter bilinmeyen bir nedenle Belgrad yakınlarındaki bir ovaya düştü. Kazada aralarında hasta bebek, pilot Ömer Mehiç, 3 mürettebat ile doktor ve hemşirenin bulunduğu 7 kişi hayatını kaybetti.

Sırbistan Savunma Bakanlığı'ndan yapılan yazılı açıklamada, Müslümanların yasadığı Novi Pazar şehrinden Ademoviç ailesinin hasta bebeğini taşıyan Rus üretimi Mİ-17 tipi askeri helikopterin Belgrad'a uçuşu sırasında düştüğü açıkladı. Dün gece 22:31 sularında meydana gelen kazada kurtulanın olmadığı ifade edildi. 7 kişinin ölümü nedeniyle Sırbistan hükûmeti bir günlük yas ilan etti.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem