Hande Yener hastaneye kaldırıldı!

Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan bir mekanda sahne alan ünlü pop şarkıcısı Hande Yener, hastalığı nedeniyle sahneye geç çıktı. Hastanede serum verilerek tedaviye alınan ünlü sanatçı, tedavisinin bitmesinin ardından sahneye koştu. Yener'in gribal enfeksiy

Hande Yener hastaneye kaldırıldı!

Gümbet Barlar Sokağı'nda bulunan bir mekanda sahne alan ünlü pop şarkıcısı Hande Yener, hastalığı nedeniyle sahneye geç çıktı.

Hastanede serum verilerek tedaviye alınan ünlü sanatçı, tedavisinin bitmesinin ardından sahneye koştu. Yener'in gribal enfeksiyon kaptığı için 2 gündür kulaklarından tedavi gördüğü de öğrenildi. Gece sahne öncesi rahatsızlığının artması ile birlikte Bodrum'da özel bir hastaneye kaldırılan Yener, tedavisi uzun sürünce konser vereceği mekana yaklaşık 1 saat gecikti. Hastaneden çıkar çıkmaz sahneye çıkan ünlü pop sanatçısı hayranlarından özür dileyerek, "İnanılmaz bir gribim bugün, griple uğraşıyorum. Doping alarak ayakta duruyorum. Altın Kelebek ödüllerinden 3 dalda aday olduğumu öğrenince ve sizin bu kalabalığınızı görünce hastalığım kalmadı. Ben size hastayım, diğer hastalıklarla işim olmaz" dedi.

Açıklamasının ardından şarkılarına devam eden Yener, hayranlarına unutulmaz bir gece yaşattı. İzdiham oluşan konserde clubın kapıları doluluktan dolayı kapandı. Hasta hasta dans eden Yener, "Biraz daha dans edersem iyileşirim" diyerek espri yapmayı da ihmal etmedi.

YILDIZ TİLBE'DEN HANDE YENER'E SÜPRİZ

Yener şarkı söylerken, Yıldız Tilbe de ünlü şarkıcıyı izlemeye geldi. Bir anda Tilbe'yi karşısında gören Yener, "Yıldız Tilbe geldi. Usta sanatçı 23 yıldır sahnelerde, ben de 13 yıldır sahnelerdeyim senin izinden gidiyorum" dedi.

Gazetecilerin görüntü aldığını gören Yıldız Tilbe, "Bacaklarımı çekmeyin" diyerek espri yaptı. Tilbe ile beraber ünlü sanatçı Aylin Coşkun da Yener'i izleyenler arasında yer aldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler