Haluk Ulusoy'un görevi belli oldu

Türkiye'nin en köklü otobüs işletmelerinden Ulusoy ve Varan'ın bir araya gelmesiyle Varan'ın 120 ve Ulusoy'un 300 otobüslük filosu bir araya geliyor.Ancak birleşme şehirlerarası taşımacılıkla sınırlı değil. Havaş ve Çelebi gibi yer hizmetlerine girmek ve

Haluk Ulusoy'un görevi belli oldu

Türkiye'nin en köklü otobüs işletmelerinden Ulusoy ve Varan'ın bir araya gelmesiyle Varan'ın 120 ve Ulusoy'un 300 otobüslük filosu bir araya geliyor.

Ancak birleşme şehirlerarası taşımacılıkla sınırlı değil. Havaş ve Çelebi gibi yer hizmetlerine girmek ve İDO ile ortak entegre taşımacılığa başlamak gibi birçok proje gündemde.

Tüm bu operasyonların başında ise eski Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Başkanı Haluk Ulusoy olacak. Haluk Ulusoy'un bu amaçla 'Haluk Ulusoy ve Kardeşleri Kargo Taşımacılığı Depolama ve Lojistik' adlı şirketinin ismini olağanüstü genel kurula giderek 'Varan Otobüs İşletmeleri Turizm Seyahat ve Nakliyat'a çevirdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem