Haluk Bilginer'e özel şoför şoku!

Haluk Bilginer kredi kartını bilgisi olmadan kullandığı gerekçesiyle şoförü Ö.P.’yi kovduOlay şöyle gelişti: Bilginer kredi kartını alışveriş yapması için şoförüne verdi. Şoför alışveriş yaptıktan sonra kartı iade etti.Bir süre sonra hesabını kontrol eden

Haluk Bilginer'e özel şoför şoku!

Haluk Bilginer kredi kartını bilgisi olmadan kullandığı gerekçesiyle şoförü Ö.P.’yi kovdu

Olay şöyle gelişti: Bilginer kredi kartını alışveriş yapması için şoförüne verdi. Şoför alışveriş yaptıktan sonra kartı iade etti.

Bir süre sonra hesabını kontrol eden Bilginer, hesabından bin TL'nin eksildiğini görünce polise başvurdu. Soruşturma başlatan polis, paranın çekildiği bankanın çevredeki ATM'lerinin güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.

İncelemede, hesaptan para çeken kişinin Haluk Bilginer'in şöförü Ö.P. olduğu tespit edildi. Karakola çağrılan Ö.P. suçlamaları reddetti. Ancak Bilginer şikayetinden vazgeçmedi ve özel şoförünü kovdu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem