Halil Sezai'ye çöpçü dayağı!

Tatil için Bodrum'da olan Halil Sezai, içtiği biranın şişesini çöpe atmayınca dayak yedi! Çöpçülerin uyardığı şarkıcı alkolün etkisiyle küfürler savurunca, darp edilmekten kurtulamadı ÇÖPÇÜ DAYAĞIBodrum Gümüşlük'te tatil yapan Halil Sezai, önceki gün öğle

Halil Sezai'ye çöpçü dayağı!
Tatil için Bodrum'da olan Halil Sezai, içtiği biranın şişesini çöpe atmayınca dayak yedi! Çöpçülerin uyardığı şarkıcı alkolün etkisiyle küfürler savurunca, darp edilmekten kurtulamadı
 
ÇÖPÇÜ DAYAĞI
Bodrum Gümüşlük'te tatil yapan Halil Sezai, önceki gün öğle saatlerinde başladığı içkiye, sabahın ilk ışıklarına kadar devam etti. Alkolün etkisiyle ayakta durmakta güçlük çeken Sezai, mekan-ların kapanmasıyla, bira şişesini alıp sahil turuna çıktı.
Şarkıcı, sabah 07.00'ye kadar bir yandan yüksek sesle şarkı söyledi, bir yandan da içkisini yudumladı. İçtiği biranın bitmesiyle şişeyi konteynır yerine çöplerin bulunduğu yere fırlatan Halil Sezai, çöpçülerin tepkisiyle karşılaştı.
 
Görevlilerin "Şişeyi neden çöp konteynırına koymuyorsunuz da dışarı atıyorsunuz?" soruna kızan şarkıcı, küfürler savurmaya başladı. İkaz edilmesine rağmen taşkınlığına devam eden şarkıcı, dayak yedi. Olay, çevredekilerin müdahalesiyle son buldu; Sezai ısrarlara rağmen hastaneye gitmedi, evinin yolunu tuttu.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler