Haliç Köprüsünden ölüme atladı

Ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, kendisini Haliç Metro Köprüsünden denize bıraktı. İntihar eden şahsın cesedini bulmak için deniz altında yapılan çalışmalar ise polis kamerası tarafından görüntülendi.Olay, 5 Eylül'de Haliç Metro Köprüsü üze

Haliç Köprüsünden ölüme atladı

Ailevi sorunları olduğu iddia edilen bir şahıs, kendisini Haliç Metro Köprüsünden denize bıraktı. İntihar eden şahsın cesedini bulmak için deniz altında yapılan çalışmalar ise polis kamerası tarafından görüntülendi.

Olay, 5 Eylül'de Haliç Metro Köprüsü üzerinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, ailevi sorunları olduğu iddia edilen D.Y. isimli şahıs kendisini köprüden denize bıraktı. Şahsın intihar ettiğini gören vatandaşlar durumu polise bildirdi. Olay yerine intikal eden Deniz Limanı Şube Müdürlüğü koordinatları alırken günün aydınlanmasıyla ise Sualtı Grup Amirliği dalış timleri intihar eden şahsı denizde aramaya başladı. İntihar eden şahsın cesedi yapılan çalışmaların ardından denizden çıkarılarak Adli Tıp morguna kaldırıldı.

Öte yandan, şahsın cesedinin bulunması için deniz altında yapılan çalışmalar polis kamerası tarafından kaydedildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler