Hakkari'de sabaha kadar çatışma

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristler

Hakkari'de sabaha kadar çatışma

Hakkari'nin Çukurca İlçesi'nde bir grup PKK'lı terörist ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı.

PKK'lı terörist grubu saat 01.00 sıralarında Çukurca'da güvenlik güçlerinin bulunduğu binaları uzun namlulu silahlarla yoğun ateş altına tuttu. Teröristlere polis ve askerler de anında karşılık verdi. Ağır silahların kullanıldığı ilçe merkezindeki çatışma 30 dakikayı aşkın süredir aralıksız devam ederken, ölü ve yaralı konusunda henüz bilgi alınamadı. İlçenin her kesiminden duyulan yoğun silah sesleri halk arasında büyük endişeye neden oldu.

Bu arada, Hakkari'deki polis telsizlerinden tüm polislerin çelik yelek giymeleri ve tam tecizatlı olmaları talimatı verilirken, Çukurca'daki çatışmaya destek için de hazır durumda beklenmeleri istendi.

VALİ TÜRKER "EŞ ZAMANLI SALDIRI DÜZENLENDİ"

Hakkari Valisi Muammer Türker, saldırının eş zamanlı gerçekleştiğini söyledi. Saldırının polis ve askeri noktalara aynı anda yapıldığını belirten Vali Türker, güvenlik güçlerinin de anda karşılık verdiğini, kendisine ulaşan son bilgilere göre de şehit ve yaralı olmadığını, ancak çatışmanın sürdüğünü bildirdi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler