Hakkari'de olaylar: 1 polis yaralı

Hakkari'de Kato Dağı'nda güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonlarda ölü ele geçirilen 'Zozan Tolhildan' kod adlı PKK'lı Rabia Kaya'nın cenazesinin toprağa verilmesinden sonra çıkan olaylar, akşam saatlerine kadar devam ederken, bir polis memuru

Hakkari'de olaylar: 1 polis yaralı

Hakkari'de Kato Dağı'nda güvenlik güçleri tarafından başlatılan operasyonlarda ölü ele geçirilen 'Zozan Tolhildan' kod adlı PKK'lı Rabia Kaya'nın cenazesinin toprağa verilmesinden sonra çıkan olaylar, akşam saatlerine kadar devam ederken, bir polis memuru da kafasına isabet eden taşla ağır yaralandı.

Kıran Mahallesi'nde göstericilerin attığı taşla yaralanan özel hareket polisi Yasin Tunç, arkadaşları tarafından Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tunç, burada yapılan ilk müdahalenin ardından helikopterle Van'a sevk edildi. Yüzüncü Yıl Üniversetisi Tıp Fakültesi Araştırma Hastanesi'nde tedaviye alınan Yasin Tunç'un sağlık durumunun ciddiyetini koruduğu belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem