Hakkari’de kırmızı alarm !

Hakkari'de düzenlenen izinsiz yürüyüşte polisin müdahalesi sonucu yaralanan milletvekilleri için HDP'nin oturma eylemi ve basın açıklaması öncesinde polis güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarttı.Dün akşam Colemerik Öğrenci Derneği (CÖDER) tarafından dü

Hakkari’de kırmızı alarm !

Hakkari'de düzenlenen izinsiz yürüyüşte polisin müdahalesi sonucu yaralanan milletvekilleri için HDP'nin oturma eylemi ve basın açıklaması öncesinde polis güvenlik önlemlerini üst seviyeye çıkarttı.

Dün akşam Colemerik Öğrenci Derneği (CÖDER) tarafından düzenlen izinsiz yürüyüşe polisin plastik mermi ve gaz bombası ile müdahale etmesi sonucu HDP Hakkari milletvekilleri Selma Irmak ve Abdullah Zeydan yaralanmıştı. HDP Hakkari İl Teşkilatı, yaşananlara tepki göstererek, belediye binası önünde oturma eylemi ve basın açıklaması düzenleyeceğini duyurdu. Bunun üzerine çarşı merkezinin Bulvar, Barış ve Cumhuriyet caddeleri üzerine çok sayıda zırhlı araç sevk edilerek, güvenlik önlemleri üst seviyeye çıkartıldı.

Hakkari’de kırmızı alarm !

Hakkari’de kırmızı alarm !

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem