Hakkari’de kamu binalarına bu afişler asıldı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünce kamu binalarının pencerelerine "Teröre hep birlikte dur diyelim. Teröristi ihbar et huzur ve güvenliğe destek ol" afişleri asıldı.Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin en işlek caddel

Hakkari’de kamu binalarına bu afişler asıldı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğünce kamu binalarının pencerelerine "Teröre hep birlikte dur diyelim. Teröristi ihbar et huzur ve güvenliğe destek ol" afişleri asıldı.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, şehrin en işlek caddelerinde bulunan Hakkari Adliye binası başta olmak üzere bazı kurumların pencerelerine "Teröre hep birlikte dur diyelim. Teröristi ihbar et huzur ve güvenliğe destek ol. İhbarlarınız için 155, 156-140 Alo terör ihbar hattını arayın. İhbar ödüllendirilecektir" gibi ibarelerin yer aldığı afişler astı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem