Hakkari'de helikopterler havalandı

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca İlçesi'nde yoğun bir hava hareketliliği yaşandı. Çukurca 21. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'ndan art arda kalkan çok sayıda helikopterin Irak sınırına doğru yöneldikleri görüldü.Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonl

Hakkari'de helikopterler havalandı

Hakkari'nin Irak sınırındaki Çukurca İlçesi'nde yoğun bir hava hareketliliği yaşandı. Çukurca 21. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'ndan art arda kalkan çok sayıda helikopterin Irak sınırına doğru yöneldikleri görüldü.

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin operasyonlarını yoğunlaştırdığı Irak sınırındaki Çukurca ilçesinde dün yoğun bir helikopter hareketliliği yaşandı. Çukurca 21. Sınır Jandarma Tugay Komutanlığı'ndan ard arda kalkan skorski tipi 12 helikopterin sınırda bulunan Çayırlı, ışıklı ve Uzundere bölgelerine doğru yönelidkleri görüldü. Helikopterlerin, sınır birliklerine özel eğitimli komandolar taşıdığı belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem