Hakkari'de çatışma:3 Şehit

Hakkari'nin Kırıkdağ köyü yakınlarında çıkan çatışmada 3 özel harekat polisi şehit oldu.  Edinilen bilgiye göre bölgeden yapılan yanlış ihbar üzerine bölgeye giden polislerle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 polis şehit oldu. ASKERİ ARACA T

Hakkari'de çatışma:3 Şehit

Hakkari'nin Kırıkdağ köyü yakınlarında çıkan çatışmada 3 özel harekat polisi şehit oldu. 

 
Edinilen bilgiye göre bölgeden yapılan yanlış ihbar üzerine bölgeye giden polislerle teröristler arasında çatışma çıktı. Çatışmada 3 polis şehit oldu.
 
ASKERİ ARACA TAŞLI SALDIRI: 3 YARALI
 
VAN'da bir askeri konvoya seyir halindeyken taşlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 3 asker hafif yaralanırken, taşlı saldırının olduğu bölgeye çok sayıda polis sevkedildi.
 
Van'dan Hakkari yönüne gitmekte olan 10 araçlık askeri konvoya, Van'a 5 kilometre uzaklıkta bulunan Kurubaş Köyü yakınlarında saat 20.00 sıralarında bir düğünde bulunanlar tarafından taşlı saldırı yapıldı. Saldırıda konvoyun güvenliğini sağlayan araçta bulunan 3 asker hafif şekilde yaralandı. Yaralılar olay yerine çağrılan ambulansta tedavi edilirken, çok sayıda polis olay yerine sevk edildi. Yaralıların tedavisinin ardından konvoy yoluna devam ederken, polis taşlı saldırıyı yapan şüphelileri arıyor. 
 
BİTLİS’TE ÇATIŞMA : 1 ASKER YARALI
 
BİTLİS merkeze bağlı Ortakapı Köyü kırsalında güvenlik güçleri ile PKK'lılarla arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre bir askerin yaralandığı belirtildi. Bitlis-Diyarbakır Karayolu üzerinde bulunan ve Bitlis'e 30 kilometre uzaklıkta bulunan Ortakapı Köyü kırsalında operasyon yapan askerler, akşam saatlerinde bir grup PKK'lı ile karşılaştı. Askerler ile PKK'lılar arasında çıkan çatışmada, ilk belirlemelere göre bir asker yaralandı. Yaralı asker, Bitlis Devlet Hastanesinde tedavi altına alırken, bölgede geniş çaplı operasyon başlatıldı. Bitlis'ten de bölgeye çok sayıda takviye birlik gönderildiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem