Hakkari'de 30 kişi gözaltına alındı

PKK terör örgütüne karşı başlatılan operasyonlar sürerken Hakkari'de 30 kişi gözaltına alındı. Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 2 köy ve 3 mezrada ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken, düzenlenen operasyonda, aralarında DBP İl Genel Meclis Üyesi Abd

Hakkari'de 30 kişi gözaltına alındı

PKK terör örgütüne karşı başlatılan operasyonlar sürerken Hakkari'de 30 kişi gözaltına alındı.

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde 2 köy ve 3 mezrada ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ederken, düzenlenen operasyonda, aralarında DBP İl Genel Meclis Üyesi Abdullah Ölmez’inde bulunduğu 30 kişi gözaltına alındı.
 
Hakkari’nin Çukurca ilçesine bağlı Çığlı ve Köprülü köyü ile Çimenli, Ormanlı ve Gündeş mezralarında ilan edilen sokağa çıkma yasağı devam ediyor. Yerleşim yerlerine giriş ve çıkışlar zırhlı araçlar ile kapatılırken, askeri operasyon ise sürüyor. Asker, Çığlı, Ormanlı ve Gündeş köylerinde, aralarında DBP İl Genel Meclisi Üyesi Abdullah Ölmez’in de bulunduğu 30’a yakın kişiyi gözaltına aldı. Çığlı ve Ormanlı köylerindeki operasyonların devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler