Hakkari'de 13 doktor istifa etti

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son aylarda artan terör olayları, sağlıkçıları ve sağlık hizmetlerinin sunumunu da etkiledi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yatırımlarla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde inşa edilen hastaneler, son teknolo

Hakkari'de 13 doktor istifa etti

Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde son aylarda artan terör olayları, sağlıkçıları ve sağlık hizmetlerinin sunumunu da etkiledi. Sağlık Bakanlığı tarafından yapılan yatırımlarla Doğu ve Güneydoğu Anadolu bölgelerinde inşa edilen hastaneler, son teknoloji cihazları, yoğun bakım üniteleri, donanımı ve personel sayısıyla halka en iyi sağlık hizmetini sunmayı amaçlıyor.

SAĞLIK PERSONELLERİ TEDİRGİN

Bölge halkına şifa dağıtan hastaneler, yaşanan terör olayları nedeniyle zaman zaman teröristlerin hedefi haline gelirken, sağlık çalışanlarına yönelik eylemler de başta doktorlar olmak üzere tüm sağlık personelini tedirgin ediyor.

SON 3 AYDA 13 DOKTOR İSTİFA ETTİ

Son üç ayda 4 sağlık çalışanının hayatını kaybettiği saldırlar nedeniyle hayatlarından endişe duyan Hakkari ve ilçelerinde görevli doktorlardan 13'ü güvenlik gerekçesiyle görevlerinden istifa ederken, bazı doktorların rapor alarak kentten ayrıldığı, çok sayıda sağlık çalışanının da tayin dilekçesi verdiği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler