Hakkari yine karıştı: 1 polis yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen PKK'lıların toprağa verilmesinin ardından bir grup, Hakkari-Van karayolunu kapatarak polise taş ve molotoflarla saldırdı.1 POLİS YARALANDIÇukurca ilçesi Kazan Vadisi'nde düzenlenen ask

Hakkari yine karıştı: 1 polis yaralı

Hakkari'nin Çukurca ilçesinde düzenlenen operasyonda ölü ele geçirilen PKK'lıların toprağa verilmesinin ardından bir grup, Hakkari-Van karayolunu kapatarak polise taş ve molotoflarla saldırdı.
1 POLİS YARALANDI

Çukurca ilçesi Kazan Vadisi'nde düzenlenen askeri operasyonlarda etkisiz hale getirilen 3 PKK'lının cenazesi Malatya Adli Tıp Kurumu'nda alınarak Hakkari'ye getirildi. Cenazelerin Sümbül Mahallesi'ndeki mezarlıkta toprağa verilmesinin ardından bir grup gösterici Hakkari-Van karayolunu kapattı. Polise taş, sopa ve molotofkokteylileri atan gruba polis müdahale etti. Olayların 11 mahallede devam ettiği öğrenildi.

Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan Keklikpınar Mahallesi'nde çıkan olaylarda, bir cismin patlaması sonucu bir polis memuru yaralandı. Yaralı, ambulansla Hakkari Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler