Hakkari'de çatışma!

2 şehit...

Hakkari'de çatışma!
Cumartesi günü 7 şehit verdiğimiz Hakkari'nin Çukurca ilçesi kırsalında yürütülen operasyonda bu sabah çıkan çatışmada 2 asker daha şehit oldu.

Geçtiğimiz cumartesi günü 7 askerin şehit olduğu Hakkari'nin Çukurca ilçesinden bu sabah bir acı haber daha geldi. Çukurca kırsalında yürütülen operasyonda çıkan çatışmada Piyade Uzman Onbaşı Tolga Akdaş ile Piyade Uzman Onbaşı Serkan Bursalı şehit oldu.

BU SABAH ÇATIŞMA ÇIKTI

Çukurca ilçesine bağlı Çağlayan bölgesi Dağbaşı, Kale ve Seni Tepe'de devam eden operasyonlarda sabah saatlerinde bir grup PKK'lı terörist ile karşılaşıldı. Güvenlik güçleri ile PKK'lı teröristler arasında çıkan çatışmada ilk belirlemelere göre Piyade Uzman Onbaşı Tolga Akdaş ile Piyade Uzman Onbaşı Serkan Bursalı şehit olurken, bölgedeki operasyonların ve yer yer sıcak çatışmaların devam ettiği belirtildi.

TÖREN DÜZENLENECEK

Şehit 2 asker için bugün öğlen saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında tören düzenlenecek.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler