Hakkari-çukurca Güzergahında Yoğun Hava Hareketliliği

Hakkari-Çukurca karayolu güzergahında yoğun helikopter hareketliliği yaşanıyor. Terör örgütü PKK üyeleri tarafından 15 kilometreden bir mayınlı tuzakların yerleştirildiği Hakkari-Çukurca karayolunun yeniden açılması için operasyonların devam ettiği belirt

Hakkari-çukurca Güzergahında Yoğun Hava Hareketliliği

Hakkari-Çukurca karayolu güzergahında yoğun helikopter hareketliliği yaşanıyor.

Terör örgütü PKK üyeleri tarafından 15 kilometreden bir mayınlı tuzakların yerleştirildiği Hakkari-Çukurca karayolunun yeniden açılması için operasyonların devam ettiği belirtildi. 10 Ağustos tarihinde bugüne kadar kapalı olan Hakkari-Çukurca karayolunda hava hareketliliği arttı. Sabah saatlerinde Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığında kalkan helikopterler sürekli Hakkari-Çukurca karayoluna yöneldi. Helikopterlerin şüpheli gördüğü bazı noktaları ateş altına aldığı öğrenilirken, sıcak temasın sağlanıp sağlanmadığı hakkında ise bilgi alınamadı.

Yaklaşık 25 gündür kapalı olan karayolun birçok noktasında köprü ve menfezlerin ise patlayıcı döşenerek tahrip edildiği gelen haberler arasında. Hakkari-Çukurca karayolunun kapanması ile birlikte ulaşımlarını alternatif yol olan Durankaya beldesi üzerinde sağlayan ilçe sakinleri ise belde yolunun çok kötü durumda olduğunu belirterek ilgili kurumları göreve çağırdılar.

Hakkari-çukurca Güzergahında Yoğun Hava Hareketliliği

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler