Hakime patlayıcı tuzağı!

 Köy yoluna tuzaklanmış patlayıcı, aracın geçişinden hemen sonra infilak ettirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın ardından açılan taciz eteşi sonucu, araca birkaç kurşun isabet etti. Nusaybin'de görevli hakim Adil Aktaş, bugün askeri zı

Hakime patlayıcı tuzağı!

 

Köy yoluna tuzaklanmış patlayıcı, aracın geçişinden hemen sonra infilak ettirildi. Olayda ölen ya da yaralanan olmazken, patlamanın ardından açılan taciz eteşi sonucu, araca birkaç kurşun isabet etti.
 
Nusaybin'de görevli hakim Adil Aktaş, bugün askeri zırhlı araçla Üçköy'e keşif çalışmasına gitti. Keşfi tamamlayan Aktaş'ın içinde bulunduğu zırhlı askeri araç ilçeye dönerken, köy yoluna tuzaklanmış patlayıcı saat 15.00 sıralarında aracın geçişinden saniyeler sonra infilak ettirildi. Patlamada ölen ve yaralanan olmadı. 
 
Saldırganlar daha sonra araca uzun namlulu silahlarla taciz ateşi açtı. Açılan ateşte birkaç merminin araca isabet ettiği kaydedildi.
 
Olayın ardından bölgeye askerler sevk edilerek geniş çaplı operasyon başlatıldı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler