Hakem Avi Aker'den 4 saat sonra çıktı!

Gaziantepspor müsabakasının hakemi Çağatay Şahan ve yardımcıları Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan 4 saat sonra geniş güvenlik önlemleri altında çıktı.    Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşmada dü

Hakem Avi Aker'den 4 saat sonra çıktı!
Gaziantepspor müsabakasının hakemi Çağatay Şahan ve yardımcıları Hüseyin Avni Aker Stadyumu'ndan 4 saat sonra geniş güvenlik önlemleri altında çıktı. 
 
Spor Toto Süper Ligi'nin 10. haftasında Trabzonspor ile Gaziantepspor arasında oynanan karşılaşmada düdük çalan hakem Çağatay Şahan, maçın son bölümlerinde verdiği tartışmalı penaltı kararının ardından soyunma odasından çıkamadı!
 
Çağatay Şahan ve TFF aleyhine tezahuratlar yapan bordo-mavili taraftarlar VIP tribünü önünde karşılaşmanın hakemini saatlerce beklerken 4 saatlik bir beklemenin ardından hakem heyeti soyunma odasından geniş güvenlik önlemleri altında çıkartılarak polis aracına bindirilerek havaalanına hareket etti.
 
Çağatay Şahan ve yardımcılarının çıkışı sırasında ise bordo-mavili idareciler ve taraftarlar tepki büyük bir tepki gösterdi.
 
20151029aw563013_01-001.jpg
 
20151029aw563013_02-001.jpg
 
hakemler-4-saat-sonra-avni-akerden-ayrilabildi_1499_dhaphoto1.jpg
 
hakemler-4-saat-sonra-avni-akerden-ayrilabildi_1499_dhaphoto2.jpg
 
hakemler-4-saat-sonra-avni-akerden-ayrilabildi_1499_dhaphoto5.jpg
 
 
 
 
 
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem