Hainlerin saldırı anı görüntülendi

5 teröristin öldürüldüğü çatışmada teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırı anı mobese kameraları tarafından kaydedildi.Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezinde dün gece 4 noktaya eşzamanlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 5 PKK'lı öldürüldü. Çatışmad

Hainlerin saldırı anı görüntülendi

5 teröristin öldürüldüğü çatışmada teröristlerin uzun namlulu silahlarla saldırı anı mobese kameraları tarafından kaydedildi.

Hakkari'nin Şemdinli ilçe merkezinde dün gece 4 noktaya eşzamanlı saldırı düzenlendi. Çıkan çatışmada 5 PKK'lı öldürüldü. Çatışmadan sonra kaçan teröristler,  MOBESE kameraları tarafından kaçmaya çalışırken saniye saniye görüntülendi.

Şemdinli Kaymakamlığı, emniyet, jandarma ve tugay komutanlıklarına eş zamanlı saldırı düzenlendi.

Teröristlerin uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırıya güvenlik güçleri anında karşılık verdi. Bir süre devam eden çatışmadan sonra kaçan PKK'lıları o sırada farketmedikleri bir göz takip ediyordu.

MOBESE kameralarının önünde herşeyden habersiz çatışmada kullandıkları silahlarını gelen bir araca yükleyen PKK'lılar, kaçmaya çalışırken de takip edildiklerinden habersizdi.

Görüntülerde kaçan PKK'lıların arkasından ateş edildiği görülüyor. Yapılan açıklamada PKK'lıların bu görüntülerden kısa bir süre sonra kıstırılarak öldürüldüğü belirtildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler