Hainlere bir darbe daha

Diyarbakır ile Bingöl arasındaki kırsal kesimde kış üstlenmesi hazırlığında olan PKK'lılara yönelik düzenlediği operasyonda çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere 3 PKK'lı öldürülürken, bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi. Diyarbakır'ın Lice,

Hainlere bir darbe daha

Diyarbakır ile Bingöl arasındaki kırsal kesimde kış üstlenmesi hazırlığında olan PKK'lılara yönelik düzenlediği operasyonda çatışma çıktı. 

Çatışmada ilk bilgilere 3 PKK'lı öldürülürken, bölgede çatışmaların yer yer sürdüğü belirtildi.
 
Diyarbakır'ın Lice, Hani ile Bingöl'ün Genç İlçesi üçgenindeki kırsal alanda bir grup PKK'lının kış üstlenmesi hazırlığı yaptığının belirlenmesi üzerine bölgeye hava destekli operasyon düzenlendi.
 
PKK'nın kış üstlenmesini boşa çıkarmaya yönelik teknik ve istihbarata dayalı gerçekleştirilen nokta operasyonlar kapsamında karşılaşılan bir grup PKK'lıya yapılan 'teslim ol' çağrısına ateşle karşılık verilmesi üzerine çatışma çıktı. Çatışmada ilk bilgilere göre 3 PKK'lı öldürüldü.
 
Çatışmaların yer yer sürdüğü bölgeye Diyarbakır'dan Sikorsky helikopterlerle Jandarma Özel Harekat Timleri indirildi. Kobra helikopterlerin de PKK'lıların bulunduğu alanları bombaladığı belirtildi. Çatışmanın yaşandığı bölgedeki silah seslerinin yakın köylerden duyulduğu öğrenildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler