Hainler koruculara saldırdı! 2 Şehit

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristler koruculara ateş açtı, 2 korucu şehit oldu.    Edinilen bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Güzelkonak köyündeki bir üs bölgedeki nöbet değişiminden dönen korucuların içerisinde bulunduğu bir sivil araç tarandı.

Hainler koruculara saldırdı! 2 Şehit
Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde teröristler koruculara ateş açtı, 2 korucu şehit oldu.
 
 Edinilen bilgiye göre, Şemdinli ilçesine bağlı Güzelkonak köyündeki bir üs bölgedeki nöbet değişiminden dönen korucuların içerisinde bulunduğu bir sivil araç tarandı. Uzun namlulu silahlarla kurşun yağmuruna tutulan araçtaki 3 geçici köy korucusundan Ahmet Demircan ve Esad Yeşil şehit düşerken, Tefik Fırat ise yaralandı. Yaralı korucu Tefik Fırat, Şemdinli Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, şehit olan korucular ise Şemdinli 34. Hudut Tugayı'na götürüldü. Saldırının ardından saldırganların yakalanması için bölgede operasyon başlatıldı.
 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler