Hain saldırı: 1 şehit!

Teröristler yine saldırdı...

Hain saldırı: 1 şehit!
Şırnak'ın Beytüşşebap İlçesi’nde PKK’lı teröristler, Emniyet Amirliği ile Jandarma Komutanlığı’na uzun namlulu silahlarla ateş açtı. Güvenlik güçlerinin de karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı.

Beytüşşebap’ta bu gece PKK’lı teröristler, ilçe dışında gizlendikleri noktalardan Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi’ne uzun namlulu silahlarla eş zamanlı saldırı düzenledi. Güvenlik güçlerinin de anında karşılık vermesi üzerine çatışma çıktı. İlçe Jandarma Komutanlığı’ndan teröristlerin bulunduğu alanlara top atışları yapıldı. Halk evlerine çekilirken, ilçeden silah seslerinin yükseldiği belirtildi.

1 ASTSUBAY ŞEHİT OLDU

Şırnak’ın Beytüşşebap İlçesi’nde, PKK’lı teröristlerin Emniyet Amirliği, İlçe Jandarma Komutanlığı ve Özel Harekat Şubesi’ne uzun namlulu silahlarla düzenlediği saldırılarda 1 astsubay ağır yaralandı. Beytüşşebap Devlet Hastanesi’ne kaldırılan astsubay, doktarların tüm çabasına karşın kurtarılamayarak şehit oldu.

Saldırıyı gerçekleştiren ve yoğun ateş altına alındıktan sonra gecenin karanlığından faydalanak kaçan teröristleri etkisiz hale getirmek için ilçede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Resmi İlanlar
Gündem