Hain plan bu kez gerçekleşmedi

 Saldırı planlayan teröristlerle çatışma çıktı. Dağa kaçmak isteyen PKK’lılar öldürüldü. Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’ndeki Güzelce Jandarma Karakolu’na gece saldırmak isterken fark edilen PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Catışm

Hain plan bu kez gerçekleşmedi

 

Saldırı planlayan teröristlerle çatışma çıktı. Dağa kaçmak isteyen PKK’lılar öldürüldü.
 
Hatay’ın Kırıkhan İlçesi’ndeki Güzelce Jandarma Karakolu’na gece saldırmak isterken fark edilen PKK’lı teröristler ile güvenlik güçleri arasında çatışma çıktı. Catışmada 1 jandarma astsubay başçavuş, 1 uzman erbaş ile 1 jandarma er yaralanırken Amanos Dağları’na kaçan PKK’lıların yakalanması için gece yarısı operasyon başlatıldı.
 
Aranan teröristlerinden 2’si sıcak temasta çıkan çatışmada ölü olarak ele geçirildi. PKK'lıların kaçış istikametinde ise yoğun kan izleri saptandı. Kaçan teröristlerin bazılarının da yaralı olduğu değerlendirilirken, bölgede operasyonların sürdürüldüğü bildirildi.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler