Hain PKK'lılar araç yaktı

Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü PKK mensupları tarafından İl Özel İdaresi’ne ait bir araç ateşe verildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.   Olay, Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre,

Hain PKK'lılar araç yaktı
Şırnak’ın Beytüşşebap ilçesinde, terör örgütü PKK mensupları tarafından İl Özel İdaresi’ne ait bir araç ateşe verildi. Bölgede geniş kapsamlı operasyon başlatıldı.
 
Olay, Beytüşşebap ilçesine bağlı Günyüzü köyünde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, kırsal alandan caddeye inen bir grup terörist, seyir halinde bulunan İl Özel İdaresi’ne ait bir aracı, içerisindekileri indirdikten sonra ateşe verdi. Teröristler, bir süre sonra olay yerinden uzaklaştı. Durumun bildirilmesi üzerine harekete geçen güvenlik güçleri, kaçan teröristlerin yakalanması için geniş kapsamlı operasyon başlattı.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler
Gündem