Haftanın filmleri

Ben Kimim?  Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015 Yapımı : 2014 - Almanya Tür : Gerilim Süre: 105 Dak. Yönetmen : Baran Bo Odar Oyuncular : Trine Dyrholm, Elyas M'barek, Hannah Herzsprung, Tom Schilling, Wotan Wilke Möhring Senaryo : Baran Bo Odar Yapımcı

Haftanın filmleri

Ben Kimim? 

Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2014 - Almanya

Tür : Gerilim

Süre: 105 Dak.

Yönetmen : Baran Bo Odar

Oyuncular : Trine Dyrholm, Elyas M'barek, Hannah Herzsprung, Tom Schilling, Wotan Wilke Möhring

Senaryo : Baran Bo Odar

Yapımcı : Quirin Berg


Film Özeti

Toplumla fazla bir ilişkisi bulunmayan genç bir hacker olan Benjamin (Tom Schilling), Max'ın (Elyas M'Barek) önderliğini yaptığı CLAY adında bir hacker'lar grubunun dikkatini çeker ve buraya katılır. CLAY son derece yıkıcı faaliyetleriyle adını duyurmaktadır. Europol ve istihbarat teşkilatlarını peşine takan grup için işler yolunda gitse de onları hedefine alan karanlık bir hacker grubu, onlarla her yoldan rekabet etmeye çalışacaktır.

Minyonlar / Minions

Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2015 - ABD

Tür : Animasyon, Aile, Komedi

Süre: 91 Dak.

Yönetmen : Pierre Coffin, Kyle Balda

Seslendirenler : Beren Saat , Kenan Doğulu, Ali Ekber Diribaş, Hakan Vanlı, Özlem Abacı

Senaryo : Brian Lynch

Yapımcı : Chris Renaud, Illumination Entertainment


Film Özeti

Tarihin başlangıcından itibaren varolan minionlar, çağlar boyunca tek bir amaca sahip olmuştur: Kötü bir efendiye hizmet etmek. Bu uğurda dinozorlardan Firavun'a, Napolyon'dan Dracula'ya pek kişiyi deneseler de hepsinin sonu yok olmak olur. Sonunda Antarktika'ya yerleşip insandan uzak bir yaşam kurarlar. Ancak 1960'lı yıllar geldiğinde bir grup maceracı minion, Amerika'ya gider ve kendilerine yeni efendiler aramaya başlarlar.

Çılgın Hırsız serisinin öncesini anlatan Minions, 4 Eylül 2015'te ülkemizde gösterime girecek.

Transporter: Son Hız 
 

Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2015 - Fransa ,  Çin

Tür : Aksiyon

Süre: 96 Dak.

Yönetmen : Camille Delamarre

Oyuncular : Ed Skrein, Loan Chabanol, Ray Stevenson, Lenn Kudrjawizki, Tatiana Pajkovic

Senaryo : Luc Besson, Robert Mark Kamen, Bill Collage, Adam Cooper

Yapımcı : Luc Besson, Camille Courau

Film Özeti

Artık eski hızlı hayatını terketmiş olan Frank Martin (Ed Skrein), Fransa'nın güneyinde yaşamakta ve sadece bazı çok gizli teslimatlarla ilgilenmektedir. Ancak yaptığı son teslimat başına büyük iş açacaktır: 3 güzel kadına şoförlük yaptıktan sonra, onu ziyarete gelmiş babasının Rus mafyası tarafından kaçırıldığını öğrenir. Babasını kurtarabilmek için Anna (Loan Chabanol) önderliğindeki kadınlarla tehlikeli bir işbirliğine girişmek zorunda kalacaktır.

Robinson Crusoe ve Cuma / Robinson & Cuma


Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2015 - Türkiye

Tür : Komedi

Yönetmen : Gürcan Yurt

Oyuncular : Serhat Kılıç , Damla Debre, Beyti Engin, John Nyambi, Ebru Yücel

Senaryo : Gürcan Yurt
 

Film Özeti

Issız adaya düşüşünün 15. yılını kutlayan Robinson Crusoe ve Cuma, yaşadıkları yalnızlığa dair sıkıntıları ayyuka çıkmışken ada sahiline yanaşan bir gemi görürler. Bu yelkensiz ve direksiz gemiden Viktor isminde maceracı bir adam iner. Viktor, gemisine doldurduğu hayvanlarıyla yozlaşan dünyanın kötülüklerinden kaçmış ve yaşayabileceği yeni bir dünyanın arayışına girmiştir. Üstelik bu adaya yalnız da gelmemiştir. Biri öz, biri evlatlık iki güzel kızı da onunla birlikte bu seyahate çıkmışlardır. Viktor’un kızları Donelya ve Yanarin manastır terbiyesiyle yetişmiş, genç ve güzel iki kızdır. Robinson ve Cuma bu konuklarını memnuniyetle adalarına kabul ederler ve yalnızlık içinde geçen sıradan yaşamları böylelikle birden renklenmeye başlar.

Filmin çekimleri, 2015 Mayıs ayında Küba'da başladı. Vizyona giriş tarihi olarak da 4 Eylül planlanıyor.

Şeytanın Gecesi / Exeter

Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2015 - ABD

Tür : Gerilim,  Korku

Süre: 91 Dak.

Yönetmen : Marcus Nispel

Oyuncular : Jenny Shakeshaft,  Brittany Curran,  Stephen Lang,  Kelly Blatz,  Gage Golightly

Senaryo : Marcus Nispel,  Kirsten Elms

Yapımcı :  Marcus Nispel,  Paris Kasidokostas Latsis

 Film Özeti

Yıllar önce terkedilmiş bir akıl hastanesi binasında bir grup genç parti yapmaya karar verirler. Bir zamanlar hastalarına gösterdikleri kötü muameleyle hatırlanan bu hastane binasında gençler, alkol ve uyuşturucuların da etkisiyle ruh çağırma seansı yaparlar. Ancak kötü ruh, içlerinden birini ele geçirir. Yardım çağırmak istediklerinde ise hastanede kapalı kaldıklarını ve tüm iletişim araçlarının kesildiğini anlarlar. Başarısız bir şeytan çıkarma denemesi ise çok daha ölümcül bir gücü açığa çıkarır. Gençler hayatta kalmak için hastanenin içinde sakladığı gizemleri çözmek durumunda kalacaktır.

Karayel Poyraz

Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2015 - Türkiye

Tür : Dram ,  Komedi

Yönetmen : Levent İnanır

Oyuncular : Yüksel Arıcı, Numan Çakır,  Hikmet Karagöz, Levent İnanır, Yıldırım Beyazıt

Senaryo : Levent İnanır, Yıldırım Bayazıt

Film Özeti

İstanbul'dan Karadeniz Bölgesi'ne gelen farklı ideolojideki gençlerin yaşamını konu alıyor.Üniversite yıllarında kurulmuş bir müzik grubundaki kardeş kadar yakın arkadaşların bir süre sonra 'ideal müzik mi?', 'piyasa müziği mi' derken yaşadıkları fikir ayrılığı nedeniyle dağılmaları ve sonrasında da çok yakın dostlarının ölüm savaşı vermek zorunda kalmasıyla birleşmelerini anlatılıyor.

Piyasadan Büyük Alacağımız Var


Vizyon Tarihi: 04 Eylül 2015

Yapımı : 2015 - Türkiye

Tür : Komedi

Süre: 90 Dak.

Yönetmen : Ekin Akçay

Oyuncular : İzzet Başlak, Ali Yiğit San, Rabia Tutal, Ali Rıza Kara, Baran Erdoğan

Senaryo : İzzet Başlak, Okan Metin, Ekin Akçay

Yapımcı : Sami Dündar  

Film Özeti

Tiyatro yaptıkları Yeşilçam Sahnesi'ne hiç seyirci gelmediği için maddi sıkıntılarına çözüm arayan üç arkadaş; Ediz, Tarık ve Kadir; bahtsız yönetmen Ertem ve yardımcısı Ayşen ile bir araya gelerek Genç Kafa adında yeni bir ekip kurarlar ve dizi projesi için demo hazırlayarak kanallarla görüşmeye başlarlar. Görüştükleri kanallardan biri projelerine ciddi bir ilgi gösterir. Ancak dizinin kabul haberini bekleyen arkadaşlar kanalın dizi fikrini aynen alıp, başka bir ekiple çektiğini büyük bir şaşkınlıkla öğrenir.

Haklarını aramak için adli yollara başvururlar, fakat Dimyat'a pirince giderken ellerindeki bulgurdan da olurlar… Hayatlarını geçirdikleri, Savaş Usta'nın varı yoğu olan Yeşilçam Sahnesi de ellerinden gider. Sahneyi kurtarmak ve içine düştükleri çıkmazdan kurtarmak için oldukça eğlenceli bir maceraya atılırlar. 

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler