Hafta sonu kar geliyor

Türkiye genelinde hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. Cuma gecesinden itibaren ise tüm yurt, kar ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.Marmara'da Trakya tarafında kar beklenirken, İstanbul'da sıcaklık 4 dereceye düşecek.Ülkenin iç ve doğu kesimlerind

Hafta sonu kar geliyor

Türkiye genelinde hafta sonuna kadar yağış beklenmiyor. Cuma gecesinden itibaren ise tüm yurt, kar ve yağışlı havanın etkisi altına girecek.

Marmara'da Trakya tarafında kar beklenirken, İstanbul'da sıcaklık 4 dereceye düşecek.

Ülkenin iç ve doğu kesimlerinde sabah ve gece saatlerinde buzlanma ve don olayı ile birlikte yer yer sis görülmesi bekleniyor.

DOĞU'DA SOĞUK HAVA ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

Doğu Anadolu Bölgesi'nde soğuk hava etkisini sürdürürken gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum ve Kars'ta eksi 22 derece olarak ölçüldü.

Meteoroloji Erzurum Bölge Müdürlüğü yetkililerinden alınan bilgiye göre, yüksek basınç sistemi etkisi altında olan bölgede, soğuk hava etkisini sürdürüyor.

Bölgede gece en düşük hava sıcaklığı Erzurum ve Kars'ta eksi 22, Ardahan'da eksi 16, Bayburt ve Ağrı'da eksi 12, Iğdır ve Erzincan eksi 6 derece olarak ölçüldü. Günün en yüksek hava sıcaklıklarının Kars ve Ağrı'da eksi 6, Ardahan'da eksi 4, Erzurum'da eksi 3, Bayburt'ta 0, Iğdır'da 2 ve Erzincan'da 6 derece olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
Haberlere yorum yapanlar genel kuralları kabul etmiş sayılırlar. Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
Önceki ve Sonraki Haberler